Wanneer je op zoek net naar een telefoonhoesje voor je smartphone, dan denk je waarschijnlijk na over de verschillende mogelijkheden die je hebt. Om je te helpen staan hier de meest populaire hoesjes met een korte beschrijving.

Lederen telefoon hoesjes

Lederen telefoonhoesjes zijn een populaire hogere stijl van de telefoonhoes. Ze zijn vergelijkbaar in gewicht en vormen factor voor de andere gel, siliconen en harde gevallen, maar zijn gemaakt van leer (echt of PU-leer). Sommige fabrikanten produceren deze hoesjes met een harde innerlijke schaal die dan bedekt is met leer, en vervolgens de binnenkant bekleed met vilt. 

Anderen maken ze van leer met een slanke flexachtige innerlijke laag, wat geen harde polycarbonaat plastic is. Deze hoesjes zijn te vinden in een reeks kleuren en afwerkingen en zijn een populaire high-end stijl van telefooncases.

Flip telefoonhoesjes

Flip-telefoonhoesjes zijn vergelijkbaar met een telefoonhoesje van een portemonnee-stijl. Ze kunnen zelfs flip portemonneeën zijn of slechts een flipkoffer zonder het portemonnee-aspect. Ze hebben meestal een innerlijke polycarbonaatschaal, en de voorkant valt verticaal naar beneden vanaf de bovenkant of de bodem, zodat deze in hoofdzaak op de korte rand openen. 

De trekking van deze gevallen is het uiterlijk van hen, omdat ze een leren stijl zijn. Ze zijn beschermend van de voorkant, achterkant en zijkanten van de apparaten, en komen meestal in een reeks kleuren. Ze zijn echter niet zo populair als de behuizing van de portemonnee.

Telefoonhuiden

Telefoonhuiden zijn geen hoesjes, maar zijn een populaire manier om een ​​telefoon te personaliseren en het tegen krassen te beschermen. Ze zijn meestal vinyl, in matte of glanzende afwerking en kunnen in een reeks ontwerpen komen. Ze zijn eenvoudig, vrij goedkoop, en kunnen er mooi uitzien. Ze zijn geen erg populaire vorm van bescherming, omdat de meeste mensen de voorkeur geven aan zaken die een beetje meer bescherend zijn.

Waarom aangepaste hoesjes populair zijn

In het moderne tijdperk waar de markt verzadigd is met fantastische apparaten, is de telefonische accessoire-industrie uitgestrekt en vol met producten. Het is geen verrassing dat aangepaste hoesjes nu populair zijn. Voor de nieuwe Galaxy is er bijvoorbeeld de aangepaste Samsung Galaxy S22 telefoon case. Als je een ander telefoon hebt kijk dan voor een hoesje van smartphonehoesjes.nl.

Op maat gemaakte telefoon hoesjes

 De telefooncase-industrie is up-to-date met de nieuwste apparaten en biedt de nodige bescherming. Echter, als je een stijl wilt die opvalt uit de menigte of gewoon een bepaalde telefooncase nodig heeft, dan is een op maat gemaakte telefoon wat je nodig hebt. 

Aangepaste telefoons kunnen variëren van gegoten harde gevallen die perfect passen bij jouw telefoon. En als je van een specifiek ontwerp houdt, kun je de print in de buurt van de zijkanten inpakken. Als je toegevoegde beveiliging nodig hebt, kun je rubberen hoeken kiezen en nog steeds een ontwerp selecteren om het te personaliseren volgens jouw merk, waardoor het uniek is.